HäätAnn-Mari ja Tomi Ukkonen
22.7.2006

Juhlista oli tarkoitus tulla meidän näköiset ja sellaiset niistä tulikin…

Menoa oli melkein liiaksikin ja tämän takia ohjelmasta karsittiin mm. morsiusparin puheet. Näissä puheissa oli tarkoitus ylistää ja kiittää talkookansaa joka on riemulla ollut auttamassa vähemmän riemastuttavissa projekteissa tontillamme. Nöyrin kiitos siis tässä ja nyt mm.Vilpolle, Tepille, Hannalle ja Terolle, Saaralle, Oskulle, Henkalle, Irmalle ja Matille sekä sinulle jonka nimen unohdin tästä…

Kiitokset myös häiden järjestelyssä kyydistä Henkalle, komeista kimpuista Annelle sekä erityisen suuresti muusta arboretum-tuotannosta ja järjestelyistä äiteelle ja kupelle (ts. Leena ja Tapio Ukkoselle).

Villa-Hakkari hoiti järjestelyt ja tarjoilut mallikkaasti ja vielä lisäksi keittiömestari Arto Rastas sai vakuutettua muutaman skeptikon siitä että soppakin voi olla jopa hyvää. Nielemistäkin helpotti Aaron Paraison hieno harpun soitto ruokailun aikana.

Illan pelimannet vetivät mahtavan keikan kuten kuvistakin voi päätellä, vai näkyykö ketään kädet taskuissa? Eikä tainnut hääpari olla ainoa jolla oli seuraavana aamuna niskat jumissa mossaamisesta. Solistinahan oli Sami Hintsanen, Louie So (-lo) veti mahtavat kitarasoolot, basistin mantteli kuului Mikko Mäkiselle, koskettimilla näppäili Pekka Siistonen (ihan Remun näköinen muuten…) sekä rummuissa tahditti Vesa Saarikoski.

Muistin avuksi illasta jäi mahtava kuva-saalis jonka pääosin räpsi Sami Niinimäki Tammerkuvasta. Osa kuvista on tässä julkisesti katseltavissa hieman jaoteltuna. Siis perinteiset hääkuvat joissa esiintyy julmetun kaunis/komea hääpari, vieraat ja muut koristeet omassa osiossaan sekä sitten ne epäviralliset hääkuvat joiden julkaisusta kaikki eivät ole ehkä innoissaan…


Ihan uusi WordPress-sivusto