Blowjob

Delfiiniurosten gay-piireissä keskuudessa esiintyy ”blowhole penetraatiota”…tässä voi jo käydä niin että nu**ii kirjaimellisesti toiselta aivot pihalle. Eikä johdu kyllä evoluutiosta miksi niillä otsat pullottaa tollain…

 

Pinnan alta

Das Boot leffa sykähdytti Ukkone Oyn toimivaltaisen johdon joten yhtiö päätti investoida vedenalaiseen kalustoon.

Hallituksen äänetön jäsen Ann-Mari Ukkonen kommentoi hankintaa mediassa ”tämä strateginen Ohio-luokan ydinohjusvene mahdollistaa entistä tehokkaamman sodan lehtokotiloita vastaan. Mikäli kauppasaarto ei rajoita taistelukärkien hankintaa oletamme lehtokotilokannan olevan hävitetty jo v.2090”.

Uusi sukellusvene sai nimen Tamppooni-1 ja on varustettu 4 x 21″ (533 mm) Mk48 torpedoputkella, 154:llä Tomahawk-ohjuksella sekä 24:llä Trindent II D5 SLBM -ohjuksella.

IMG_4230

 

 

Kuorman sidonta ja rusina

Ihmiset, muistakaa sitoa kuorma kunnolla!427284_407924372635171_978191646_n

Mitäköhän toi luupää tuumaa kun vetää Ouninpohjan erikoiskokeen alle 15 minuuttiin…voi olla Mansikilla hieman hapanta maitoa…

Naispilotit

IMG_3372

 

Olen kyllä ollut tietoinen että on olemassa naispuolisia lentäjiä mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun näin heille tarkoitetun, erikoismaalatun lentokoneen.

No, hyvä että tietää mihin päin tollasella laitteella pitää lentää…turvallista matkaa!

Marius kirahvi parka Kööpenhaminasta

Tämä nyt ei varsinaisesti liity puutarhaan mutta pakko kirjoittaa näin sydäntäsärkevästä tapauksesta ja tapahtuihan tämä kuitenkin puutarhassa. Katsokaas kun kaikkitietävässä Iltalehdessä oli juttua kuinka Kööpenhaminan eläintarhassa Marius niminen kirahvi lopetettiin.

Eläintarhan mukaan kirahvi lopetettiin, koska haluttiin välttää kirahvien sisäsiittoisuus.

Ja paskat se niin ollut, luulis eläintarhan työntekijöiden elukat tuntevan. Se kirahvihan pani oikeesti aasia! Melkoinen meriitti ja varsin säälittävää että sitten vielä pääset hengestäs ton takia.

atu7e2em

Ens jouluna kirahvin sukulaiset sitten muistelee jälkiviisaana Marius-parkaa jouluillallisella. ”Minähän sanoin että siitä aasi-tyttöystävästä ei olisi kuin harmia”, toteaa joku Irma-täti.

Etanat

Tänään pyydystin yli tuhat lehtokotiloa. Ne on paljon helpompi saada kiinni näin talvella koska liikkuvat huomattavasti hitaammin kuin kesällä.

spaceoutspaceoutimages

 

Viikonloppuna kerään ainakin tuhat lisää!

Omenapuut

Nyt viikonloppuna leikkaamaan omenapuut, riprap! Huonokuntoiset oksat pitää leikata näin talvella jotta myyrille ja pikku rotille saa niistä maukasta evästä. Paksummista oksista näppärä kotinikkari veistää puhelimeensa jalopuukuoret. Hommaan kannattaa palkata metsuri, muista kotitalousvähennys!

1288442028756

Sipulit maahan!

Pirkka_suomalainen_sipuli_1_kg

Tänään laitettiin jalovuoriruusun sipulit maahan. Ne kannatta istuttaa näin hyvissä ajoin talvella että ehtivät kukkiin laskiaiseksi. Poista ensin lumi jonka jälkeen kairaa n. puolen metrin reikä johon sipuli tiputetaan. Täytä reikä kananpaskalla ja laita päälle iso kivi jottei koirat syö paskoja.

Ihan uusi WordPress-sivusto