Naispilotit

IMG_3372

 

Olen kyllä ollut tietoinen että on olemassa naispuolisia lentäjiä mutta tämä oli ensimmäinen kerta kun näin heille tarkoitetun, erikoismaalatun lentokoneen.

No, hyvä että tietää mihin päin tollasella laitteella pitää lentää…turvallista matkaa!

Marius kirahvi parka Kööpenhaminasta

Tämä nyt ei varsinaisesti liity puutarhaan mutta pakko kirjoittaa näin sydäntäsärkevästä tapauksesta ja tapahtuihan tämä kuitenkin puutarhassa. Katsokaas kun kaikkitietävässä Iltalehdessä oli juttua kuinka Kööpenhaminan eläintarhassa Marius niminen kirahvi lopetettiin.

Eläintarhan mukaan kirahvi lopetettiin, koska haluttiin välttää kirahvien sisäsiittoisuus.

Ja paskat se niin ollut, luulis eläintarhan työntekijöiden elukat tuntevan. Se kirahvihan pani oikeesti aasia! Melkoinen meriitti ja varsin säälittävää että sitten vielä pääset hengestäs ton takia.

atu7e2em

Ens jouluna kirahvin sukulaiset sitten muistelee jälkiviisaana Marius-parkaa jouluillallisella. ”Minähän sanoin että siitä aasi-tyttöystävästä ei olisi kuin harmia”, toteaa joku Irma-täti.

Etanat

Tänään pyydystin yli tuhat lehtokotiloa. Ne on paljon helpompi saada kiinni näin talvella koska liikkuvat huomattavasti hitaammin kuin kesällä.

spaceoutspaceoutimages

 

Viikonloppuna kerään ainakin tuhat lisää!

Omenapuut

Nyt viikonloppuna leikkaamaan omenapuut, riprap! Huonokuntoiset oksat pitää leikata näin talvella jotta myyrille ja pikku rotille saa niistä maukasta evästä. Paksummista oksista näppärä kotinikkari veistää puhelimeensa jalopuukuoret. Hommaan kannattaa palkata metsuri, muista kotitalousvähennys!

1288442028756

Sipulit maahan!

Pirkka_suomalainen_sipuli_1_kg

Tänään laitettiin jalovuoriruusun sipulit maahan. Ne kannatta istuttaa näin hyvissä ajoin talvella että ehtivät kukkiin laskiaiseksi. Poista ensin lumi jonka jälkeen kairaa n. puolen metrin reikä johon sipuli tiputetaan. Täytä reikä kananpaskalla ja laita päälle iso kivi jottei koirat syö paskoja.